Јединство различитости из наше кухиње

Рецепти ученика 1-6 објављени у публикацији “Јединство различитости” –  награда једнодневни излет на Фрушку гору

jedinstvor-300x257

Центар за едукацију и афирмацију културе – ЦЕАК упутио нам је позив за учешће на конкурсу под називом “Јединство различитости “. Пројекат има за циљ афирмацију мултиктуралности и толерације у Војводини. Основна идеја је да се ученици позову на учешће и да прилагањем рецепата националних кухиња допринесу афирмацији културног наслеђа националне заједнице којој припадају.

На конкурсу је учествовало четири ученика наше школе, одељења 1-6 (Маринковић Миљан, Членек Јована, Шимић Лука и Грбић Јасна) са пет радова. У реализацији радова помогле су професорке куварства Тома Александра и српског језика и књижевности Попадић Миљана. Сви радови ће бити објављени на сајту ISSUU публикација Јединство различитости. Публикациja je објављена и на сајту наше школе.

Награда ученицима чији радови су објављени у публикацији је једнодневни излет на Фрушку гору, на којем ће ученици имати прилику да се друже са вршњацима из других делова Војводине.

Публикацију са рецептима наших ученика и професора  са конкурса „Јединство различитости“ , као и све остале  рецепте, можете погледати путем ове везе.

проф. куварства Александра Тома

Advertisements
This entry was posted in Новости. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s