Сајам интересовања 2

Добродошли драги прваци! Пошто желимо да се наши нови другари осећају пријатно и прихваћено у својој новој школи,  ђачки парламент је 16. октобра ове школске године организовао други по реду Сајам интересовања. Овај догађај је окупио ученике виших разреда који се баве различитим ваннаставним и ваншколским активностима и вољни су да их промовишу и позову нове чланове да им се прудруже. Било је десет штандова: Еколошка дружина, Спортска секција, Драмска секција, Креативни кутак, рачуноводствена секција, КУД, Новинарска секција, Туристички техничари су презентовали своје ваннаставне активности, а кувари и посластичари су за све учеснике и госте спремили укусне залогаје. Новина у односу на прошлу годину био је штанд медијаторства и менторства, активности које су тек у плану за неки наредни период и засад се саставља тим заинтересованих ученика.

Прваци су имали прилику да чују звуке гитаре, да одиграју партију стоног тениса, послушају драмски монолог, али и прикупљају токене за свако тачно одговорено питање у вези са представљеним интересовањима ,што је највреднијима обезбедило пригодан поклон од стране школе.

У опуштеној атмосфери, ученици су се дружили и провели један пријатан час у школи. Надамо се да ће овај догађај допринети да се наши прваци прилагоде новој школској средини и пронађу активности којима би могли да се баве и квалитетно проведу своје слободно време.

This slideshow requires JavaScript.

Школски психолог, Санела Марковић

This entry was posted in Новости, Oстали чланци. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s